nunta monei cu vio


au trecut 10 ani de cand cautam continuarea pentru "buna mona!" si acum pot, in sfarsit, sa ma opresc. in afara de eugen, bobby, stef si doicaru am fost prezenti toti din grupul vechi la nunta monei cu vio.

in afara de mona (contrar aparentelor, nu sunt subiectiv), dani, bastus (cu indulgenta), tudorica si inca cativa mi se pare ca toti aratam ceva mai prost si de maine ma apuc de sport. e foarte ciudat cum acum, la 30 de ani, devine imposibil sa mai faci ceva foarte smecher. sunt sigur si exceptii.
john higgins a reusit sa fie cel mai batran finalist la un campionat mondial din ultimii 20 de ani si l-a si castigat. desi seman cu john higgins destul de mult (mai ales de sus), mi se pare destul de departe. in curand higgins va implini 34 de ani si ii va fi si lui clar ca totul s-a terminat!

nunta asta a fost prima din a doua serie de nunti si a fost smechera. am fost extraordinar de fericit sa fiu invitat, sa o vad pe mona, sa ii vad pe toti. fara sa imi propun in niciun caz sa compar nuntile (de altfel, imposibil de comparat), pentru a fi 100% corect, trebuie sa spun ca (cred ca) s-a terminat vodka. mai bine! in afara de asta si de cateva mici detalii, cred ca totul a fost perfect iar eu am fost, asa cum am spus deja, foarte fericit si, desi poate nu ma asteptam atat de mult, foarte emotionat. asa cum era si normal, seria a doua a nuntilor importante aduce si ceva nou. fotograful profesionist e chiar profesionst si are cel mai bun aparat din lume si o gramada de prime-uri smechere. nu am mai plecat cu cristina asa cum se intampla de obicei ci cu dani, pe jos. am ajuns inaintea lui acasa si am platit si mai putin taxi-ul, demonstrandu-se astfel ca stateam mai aproape decat el.

vreau sa le multumesc oficial prietenilor mei (nu stiu daca am facut-o nici macar neoficial) pentru imensa onoare de a-mi oferi postul de cavaler de onoare si respectiv minicavaler de onoare la nuntile lor. cred ca la eugen nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa nu fiu cavaler de onoare si profit de
ocazie sa imi cer scuze pentru impertinenta cu care am judecat atunci. oricum, asa cum era si normal, am fost! la dani a fost o bucurie suplimentara dar am si muncit pentru asta cu listele lui!

la multi ani gorila, imi pare rau ca nu am putut sa ajung la ziua ta!

pentru a spori interesul pentru aceste pagini si a-mi recastiga titlul de nebun pierdut undeva in timp, m-am gandit sa organizez un clasament care sa scandalizeze putin cititorii:

cel mai elegant participant: dani vlad
cea mai eleganta participanta: cireasa
tampita si cristina, care trebuiau cel putin sa imparta premiul cu cireasa, sunt descalificate pentru devalizarea muzeului antipa (daca furtul perdelelor nu ar fi fost descoperit, tampita ar fi fost descalificata oricum pentru schimbarile aduse uniformei in timpul concursului, premiul revenindu-i doar cristinei)

cel mai fotogenic participant: dani vlad
cea mai fotogenica participanta: cireasa

cel mai putin afectat de trecerea iremediabila a timpului*: tudorica
cea mai putin afectata de trecerea iremediabila a timpului: pentru editia I a concursului, acest premiu nu se acorda... public.
*) se pune si burta

cel mai smecher participant (premiul cel mare): dani vlad
mentiune: victor (care m-a luat de acasa cu masina si cred ca-i datorez macar atat)
cea mai smechera participanta (premiul cel mare, ma rog, feminin): tampita, cristina (in ordine alfabetica)

vreau poze
copyright © 2003 - 2009 andrei todea, andrei@todea.ro