botezul lui artemis


ideea sa iti faci o vacanta in timpul campionatului mondial (destinatia nefiind sheffield) mi se pare din ce in ce mai nefericita, mai ales cu trecerea anilor, dar asta a fost superba.

am pornit la drum fericit. artemis este primul copil de care ma simt foarte apropiat (in afara de emma, paul, theo, hector, phyvos si miranda) pe care apuc sa il vad. in cateva luni voi avea ocazia sa il vad si pe al doilea! botezul a fost foarte frumos, fara prosoape, fara haos, mama a stat langa tata si langa nasi toata slujba.

mi-am imaginat ca grecii sunt singura tara mai varza ca noi din europa (aici nu intra si cipru, dar credeam ca influenta britanica este motivul). nu, sunt altfel, dar tot noi suntem cei mai mari mitocani.

mykonos este o insula de poveste cu o arhitectura incredibila (din pacate nu se vede asta in poze) si oameni foarte draguti. cunoscatorii spun despre mancare ca ori o iubesti, ori o urasti, dar pot exista si aprecieri mai echilibrate.

la intoarcere am aflat ca luntrasul vasudeva era frate cu klee, mozart si don quijote. il stiam bine pe vasudeva, dar nu ii acordasem respectul asta pana acum si cred ca daca nu plecam din mykonos si aflam asta la bran, nu as fi crezut niciodata. ma intreb acum daca intr-adevar era luntras si daca nu cumva era pescar. dimitris e super smecher, un fel de mel gibson grec. nu il veti intalni prea curand pe plaiurile mioritice, dar il veti vedea in poze.
revenind acum la barcile noastre, la botez au fost (dintre cei vechi): bobby & raluca, ana & mihai, alexandra (sora anei) & vlad, irina si cu mine. eu am venit ultimul si am primit cea mai proasta camera. nasi au fost bobby si ana.

mi-am schimbat aparatul special ca sa fac poze bune anul asta in care ii cunosc pe artemis si thea si nu m-am descurcat prea bine cu noile obiective dar invat mereu lucruri noi asa ca la moarte, dani, bobby, doicaru, dani vlad si restul* (sau poate chiar incepand din 2010, probabil cu adi) sa fiu deja fotograf.

all sheets up!

*) ordinea prietenilor mei fara copii este aleatorie si nu o estimare a programarii viitoarelor botezuri.

pentru poze va rog sa-mi trimiteti un e-mail pentru a va trimite inapoi linkul. scuze ca am complicat putin sistemul, nu mai vreau sa tin pozele publice.
copyright © 2003 - 2009 andrei todea, andrei@todea.ro