plecarea lui bobby in tara galilor


tristetea plecarii lui bobby este imensa. dupa eugen si luli, vine bobby. e ingrozitor cum povestile din scoala se indeparteaza si lasa locul unor povesti noi, mult mai putin amuzante. am marcat acest eveniment cu o seara rock cu doicaru (rocker neexistand in grup, doicaru s-a dovedit cel mai flexibil). la iesirea din club a ne-am mai plimbat pe lipscani si am mai baut o cola undeva si daca nu greseam la seria aia nenorocita de 7 rosii, inchideam aparatul!

sigur, bobby a plecat inaintea nuntii lui colo dar doar acum incep sa simt plecarea asta atat de mult. am primit azi 6 cratite oribile, auriu cu argintiu. nu are mare importanta dar si asta ma intristeaza.
nu imi ramane decat sa ascult adagietto-ul, sa fumez o tigara si sa imi iau campii pentru 9 minute. exista si inregistrari de 10-11 minute dar sunt mai putin eficiente.

nu am scris niciodata despre iubire pana acum si ma gandesc ca pagina lui bobby este cea mai potrivita pentru acest subiect. daca aceasta alegere pare surprinzatoare, surpriza asta am avut-o si eu acum cateva luni la ziua lui bobby confirmarea venind in ziua plecarii lui la padure (bine, ocean), in tara galilor. aici imi inchei povestea despre iubire (cine vrea insa sa citeasca mai mult si mai bine sa si-o ia cu studiile).
copyright © 2003 - 2009 andrei todea, andrei@todea.ro