nunta domnicai cu geo


daca pana acum s-au insurat baietii cu fetele, in acest an a venit randul fetelor sa se marite cu baietii, ultima nunta remarcabila fiind a domnicai cu geo.

asa cum e obiceiul, nasii aproape casatoriti de la o nunta de la snagov a unei fete cu ibiza condus de sotul economist cu o cariera mai lunga sau mai scurta de muzician, unde am stat pana la sfarsit si am plecat cu cristina, s-au casatorit la domnita balasa, fara indoiala cea mai frumoasa biserica de nunti. nu am putut sa vad dansul acelor preoti fantastici, de la intrarea in naos putand admira doar capul lui matei chiliman si foarte putin din capul lui geo.

dupa biserica, bastus ne-a plimbat putin cu masina sa ne mai racorim dupa care ne-a dus la petrecere. cu ajutorul anei si al lui victor am reusit sa ocupam locuri la mesele din gradina, la care visau multi alti invitati. smecher.

caldura a fost incredibila, noaptea facand parte din cea mai calduroasa zi a anului. pe langa caldura insa, trebuie sa remarc prestatia deplorabila a baietilor cu t-shirt-urile albastre de la bar, a caror impertinenta ar fi fost cu siguranta sanctionata dur de bobby si poate si de altii (poate chiar si de mine), daca nu ar fi fost o nunta atat de importanta. oricum, faptul ca am baut doua ore limonada din cauza tampeniei lor nu a fost neaparat foarte rau, gustul limonadei aducandu-mi aminte de lunile (pe care atunci le uram) in care parintii mei erau plecati in turnee si eu stateam la bunici si jucam fotbal (pana transpiram) cu un vecin pe care cred ca il chema robert. m-am gandit mult si am ajuns la concluzia ca nu fetele sunt vinovate ca au ajuns toate gentile pe mese la sfarsit.

nu stiam ca redes a fost coleg de clasa cu craca si (mai ciudat) cu ana galbenu. nu stiu la ce ma ajuta acum aceasta informatie. oricum, pentru a evita astfel de confuzii, in cazul in care cineva nu stie, eu am fost coleg cu gorila, hambalistu, moarte si doicaru, cu eugen, luli, bobby si stef si cu patz.

muzica a fost foarte buna si cred ca a fost prima nunta fara nici o melodie romaneasca.

download poze (14 MB)

mona nu a putut participa la acest eveniment, fiind probabil ocupata cu stingerea incendiilor din turcia.

erata: mi-a spus redes ca de fapt el nu a fost coleg cu ana si cu craca si citez: "ana cu domnica cu dorina si cu craca au fost colegi de clasa".

pe scurt: ne-am simtit foarte bine (mai ales dupa doua cand nu a mai fost atat de cald).
copyright © 2003 - 2009 andrei todea, andrei@todea.ro