plecarea lui eugen si a stefanei (din romania in canada)


m-am sculat destul de tarziu si am avut multa treaba. din fericire am vorbit mult la telefon cu 2 cretini de la connex si asta mi-a mai dat putere. ma culcasem pe la 5 dimineata.

concertul lui bobby mcferrin a fost extraordinar. sala din pacate a fost relativ goala (e adevarat ca eu stateam foarte departe si cu vata in ureche ceilalti preferand in general sa stea mai in fata). pe randul meu nu cred ca mai erau 5 persoane. in fata mea erau 3 fete si 2 baieti. una a venit mai tarziu si nu stiu ce a facut. din cele 2 pe care le-am examinat atent una si-a inchis telefonul inainte de inceputul concertului. amandurora le-a sunat telefonul, tare. cea care nu si-a inchis telefonul inainte era un model de uratenie, prostie si rautate. cealalata ar fi fost o femeie superba daca o femeie de inaltimea mea sau chiar mai scunda ar putea fi numita superba. prostia combinata cu bunatatea, cu generozitatea si cu modestia poate da rezultate foarte bune la femei, mai ales la cele aproape superbe. privind femeia ca o forta retardatara, inotand in voie in mediocritate, prostia este cu siguranta o calitate.

cum o fi aratand un magazin de bijuterii in canada? cum o fi aratand un bijutier canadian? oare ei beau palinca? si daca beau palinca, or mai fi avand ei palinca? ultimele 3 seri au fost lungi, intr-un fel niste rezerve de oxigen pentru vremuri grele. nu am baut palinca si nici un alt fel de alcool. temele abordate au fost religia, snookerul, betiile din liceu, greutatea corporala, calvitia, importanta dictionarelor, criza din irak, situatia din china, complicatiile aparute la alegerea ramelor pentru ochelari, albanezii si cum conduc ei pe zapada, emigrarea. discutiile au durat foarte multe ore si toti eram obositi. shaun murphy a devenit campion mondial.

aceste ganduri mi-au trecut (pe langa altele) prin cap ieri, joi 05.05.2005, cand romanii comemorau (cu discretia caracteristica) ziua amintirii eroilor si martirilor holocaustului si eugen si stefana si cele 6 geamantane zburau spre canada. incepand de azi, tara lui glenn gould devine pentru mine tara lui eugen si a stefanei.
copyright © 2003 - 2009 andrei todea, andrei@todea.ro